Imatran Ukonniemen ensilumenlatu on jälleen avattu.  Latu on rakennettu edellisenä talvena säilötystä lumesta Ukonniemi-stadionin ja Imatran Kylpylän väliseen maastoon. Latu tarjoaa helpompia osuuksia tavallisille kuntohiihtäjille sekä haastavampia osuuksia kilpahiihtäjille. Lisäksi Ukonniemi-stadionin 30-paikkainen ampumarata palvelee ampumahiihtäjiä myös ensilumen kaudella. 

Tervetuloa hiihtämään Imatralle!

Ladut

Latuprofiili soveltuu niin kilpa- kuin kuntourheilijoille. Helpompia osuuksia kuntohiihtäjille ja vaativampia osuuksia aktiivihiihtäjille. Lähtöpisteet Imatran Kylpylällä ja Ukonniemi-stadionilla

Latuinfo

Majoitus

Ensilumenladun välittömästä läheisyydestä löytyy monipuolinen majoitustarjonta. Useista majoituspaikoista pääset lähes suoraan ovelta ladulle. 

Majoitusvaihtoehdot

Leiripaketit

Imatran Ukonniemi tarjoaa mainiot mahdollisuudet erilaisille leireille. Ensilumenladun lisäksi alueelta löytyy lukuisia muita harjoituspaikkoja, tiloja ja majoitusmahdollisuuksia.  

Lisää paketeista

Yrityspaketit

Yrityksille on tarjolla edulliseen pakettihintaan ensilumenladun kausipasseja sekä mahdollisuus mainostaa Ukonniemen jättinäytöllä. 

Hinnat

Ukonniemi

Imatran Ukonniemen alue tarjoaa täydelliset puitteet aktiivimatkailuun. Imatran keskustan palvelut sijaitsevat reilun viiden kilometrin päässä ja Helsingistä on vain reilun parin tunnin junamatka.

Ukonniemen palvelut